ADMINISTRARE

Pentru proiectele de web design (magazine virtuale si cataloage de produse) create de noi oferim administrarea si intretinerea sitului, contra cost. In functie de problemele care se doresc a fi rezolvate, preturile sunt negociabile.

  • prelucrarea (editarea) imaginilor pentru produsele de pe site
  • introducerea in baza de date a unor produse date de utilizator pe suport electronic sau scrise
  • salvarea periodica a fisierelor sitului si a bazei de date
  • restaurarea sitului la o versiune anterioara
  • updatarea periodica a modulelor de securitate

Intretinerea siturilor implica monitorizarea rapoartelor de trafic, monitorizarea concurentei si o politica de obtinere de linkuri de la alte situri.

CONSULTANTA

In functie de afacerea pe care o detineti, de tipul firmei (domeniul de activitate), de fondurile disponibile si de strategia de marketing pe care ati avut-o pana in prezent, personalul firmei noastre va va face o propunere pentru tipul de proiect pe care ar fi bine sa il implementati in crearea sitului.

  • Inainte de a optimiza un site pentru motoarele de cautare trebuie facuta o atenta analiza a concurentei de pe internet pentru domeniul respectiv, atat in caz general cat si in cazul particular al unor anumite fraze de interogare a motoarelor de cautare, fraze pentru care se doreste clasarea intre primele rezultate.
  • Consultanta pentru optimizarea paginilor se intrepatrunde cu analiza concurentei online. In optimizarea unei paginii trebuie tinut cont si de concurenta pentru fraza care se doreste a fi optimizata.

INREGISTRARE DOMENII

Pentru ca un site sa poata exista online are nevoie de un nume de domeniu (ex: firmamea.ro). Aceste nume de domenii trebuiesc inregistrate prin plata unei taxe anuale sau pentru o perioada nelimitata.

Pentru a putea oferi servicii complete clientilor nostri, ne ocupam si de inregistrarea domeniilor internet. Preturi practicate sunt de 61 USD pentru domeniile .ro (domenii care se rezerva pe viata, sau de 10 EURO prentru domeniile .COM, .EU, .NET, .INFO, etc, domenii care se rezerva anual. Preturile nu includ TVA.

WEB HOSTING

Pentru un catalog complet al pachetelor de hosting, trimite-ne un mail la contact@in-touch.ro.